Alu-paviljoententen

Geschikt voor diverse soorten feesten.
De alu-paviljoententen hebben een aluminium constructie en ze zijn leverbaar met een oppervlakte van 65 m2. Deze bieden plaats aan ongeveer 50 personen zittend. De zes kanten van deze tent hebben ieder een afmeting van 5 meter. De zijzeilen zijn, afhankelijk van het weer, open en dicht te schuiven.

De zijhoogte van deze tenten is 2,70 meter wat een zeer ruimtelijke indruk geeft en waardoor ze tevens te koppelen zijn aan de alu-pagodetenten.

Ook onderling zijn deze tenten te koppelen. Dit is mogelijk door er goten tussen te plaatsen, zodat er één grote ruimte ontstaat, wat een verrassend effect geeft door de hoge puntdaken. Ze zijn prima tegen een kant van het huis te plaatsen als uitbreiding van de feestruimte. Het meest efficiënt is dit boven een deur, schuifpui of tuindeur. Het maken van zulk soort aansluitingen is ons vak.

Indien gewenst zijn de alu-paviljoententen verder in te richten met een houten vloer of stelvloer, aluminium deuren, tapijttegels en verlichting. Vraag vrijblijvend offerte aan!