Over ons

Al meer dan een kwart eeuw ervaring
in het bouwen van feesten.

Van Rooij Tentenverhuur is een familiebedrijf dat al sinds 1988 actief is in de verhuur van tenten en podia. Mede door de vele jaren aan ervaring op dit gebied heeft dit geleid tot een enorme ontwikkeling in de tentenbranche. Zo zijn de tenten niet zomaar meer de tenten van voorheen. Ze hebben zich ontwikkeld tot luxe tenten met namen als Pagode, Piramide, Alu(minium) Paviljoen en Luxe Alu Tenten, met een afmeting van 100 tot 600 vierkante meter. Alle tenten kunnen gebruikt worden met of zonder zijkant(en). Tevens is er keuze tussen zijzeilen met of zonder ramen, zijzeilen in een andere kleur of zijzeilen die je kunt openschuiven als gordijnen. Om het helemaal compleet te maken is er de mogelijkheid om de luxe alu-tenten of paviljoens te voorzien van hemelstoffering, deuren, tapijt, podium en verlichting die kan bestaan uit luxe kroonluchters of prachtige lampenkappen. Vooral bij de huwelijksfeesten en bruiloften is dit het wat de tent een extra luxe uitstraling geeft en je daardoor bijna vergeet dat je in een tent zit. Voor elk wat wils naar eigen keuze en smaak en afhankelijk van het soort feest of evenement. Wij rijden graag naar uw locatie om te zorgen voor een onvergetelijk evenement of feest. Of het nu naar Antwerpen of naar Zaandam is, wij gaan graag voor u op weg. In principe leveren wij in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Zeeland, Gelderland en Utrecht.

Onze nieuwste aanwinst is de zogenaamde stretchtent. Voor deze tenten bestaan vele benamingen. Zo worden ze ook wel bedoeïnententen genoemd.

Andere benamingen zijn freeform-tent, flex-tent of shelter-tent. De Engelse benaming is Bedouin tent. Zie voor verdere informatie over deze stretchtent-huren het menu tenten.