Alu-pagodetenten

Uitermate geschikt voor bruiloften, presentaties of bedrijfsfeesten.
De alu-pagodetenten hebben een aluminium constructie en ze zijn leverbaar in de afmeting 5×5 meter. De zijzeilen zijn open en dicht te schuiven zoals gordijnen, iets wat zeer handig is bij weersveranderingen. De zijhoogte van deze tenten is 2,70 meter, wat een zeer ruimtelijke indruk geeft en waardoor ze tevens te koppelen zijn aan de alu-tenten of -hallen en aan de alu-paviljoententen.

Ook onderling zijn deze tenten te koppelen. Dit is mogelijk door er goten tussen te plaatsen, zodat er één grote ruimte ontstaat en wat een verrassend effect geeft door de hoge puntdaken. Als entreeruimte of als garderoberuimte zijn ze ook erg handig. Ze zijn prima tegen een kant van het huis te plaatsen als uitbreiding van de feestruimte. Het meest efficiënt is dit boven een deur, schuifpui of tuindeur. Het maken van zulk soort aansluitingen is ons vak.

Indien gewenst zijn de alu-pagodetenten net zoals de alu-hallen verder in te richten met een houten vloer of stelvloer, aluminium deuren, tapijttegels, hemelstoffering en verlichting. Vraag vrijblijvend offerte aan!